Ljudska glupost 2: Kamenovanje do smrti!!!!!!!

Irak, Du’a Khalil 17 godisnja devojcica, je kamenovana do smrti zato to je volela momka druge religije!?!??!!? Devojcica koja je bila clan kurdske religiozne grupe Jezidi je bila zaljubljena u muslimanskog suniti decaka. Ovo se naziva "casno ubistvo" iliti ubistvo radi casti!?!?!?!?! ... Takodje ocevici kazu da su lokalne sigurnosne snage bile prisutne ali da se nisu mesale, a sve se zbivalo ispred ociju velike mase ljudi koja se okupila da gleda!?!?!?!! 

kometar: ... Sta reci posle ovoga...  I neka mi neko kaze opet kako religija donosi mir i srecu.. ne kapiram... neko nesto nije dobro ukapirao... Ako sta mrzim to je verska zatucanost u bilo kojoj religiji .. Znam da ne mogu da sudim i shvatim tudja verovanja.. ali svako verovanje iliti religija ili akcija koja prouzrokuje ovakve posledice je DEBILNA i ZATUCANA i . nemam reci ... Eto posledica ljudske zatucanosti i programiranja raznih socijalnih i verskih programa ...  ovo je stvarno prevrsilo svaku meru...  FUCK!

 

Vise u clanku ovde 

 

Najbrzi toalet na svetu

Za sve one koji se ne mogu smiriti cak i na WC solji predstavljam vam Najbrzi toalet na svetu :) Maksimalna brzina ovog toaleta je 70 MILJA!!!... Mada to i nije toliko mnogo ako uzmemo u obzir cinjenicu da ima motor od BOEING aviona!!! ... Cela stvar izgleda mocno :) jer WC dok ide ispusta VATRU ;) heheh ... Inace ceo projekat je autora kostao 10000$ ... Korisno zar ne... Vise ovde