Ponedeljak, Februar 26, 2007

Ateista - Los Predsednik

Nedavna anketa agencije Gallup koja je ispitivala etnicko, polno i drugo poreklo predsednickih kandidata u Americi dosla je do zanimljivih zakljucaka. Naime po rezultatima ankete americki gradjani nemaju problem da im predsednik bude zena, crnac ili homoseksualac. Zanimljivo u celoj anketi je, da bi najmanje  glasova dobio predsednik koji je ateista. DA! Dobro ste culi.. znaci nije bitan ni pol ni rasa... vec to da li predsednik veruje u nekog boga... Evo kompletnih rezultata ankete

Do tada cemo se izgleda nagledati predsednika koji sa jedne strane "navodno" veruje u boga, dok sa druge strane odaje pocast djavolu (preko masonskih obreda), ili ce ciniti neko "dobro delo" u ime boga, pravde istine i slobode.. Bas fino :))

 

astral yin [Odgovori]

Pa kako da svaki cas da ratuju ako nemaju blagoslov samog Boga?Ovako je zgodnije....ubijaj...otimaj...pa se pre rucka pomoli...i sve ti je oprosteno.:)

Comment by astral yin (02/26/2007 12:53)

astral yin [Odgovori]

Da se ispravim....bez "da" ispred "ratuju" u prvoj recenici:)

Comment by astral yin (02/26/2007 12:55)

[Odgovori]

E, jesi lupio ovo za masonske obrede.

Što se tiče teme, to nije slučaj samo u Americi, tako je svuda u svetu, pa i kod nas.

Comment by highlander (02/26/2007 13:31)

[Odgovori]

highlander: Si cuo za Bohemian Grove? Poznato mesto gde se sakupljaju masoni. Skoro svi americki Predsednici su bili/jesu clanovi .... Postoji obred zrtvovanja covekolike figure (srecom nije pravog coveka) demonu koji se zove Molock .. pogledaj vise na

http://www.the7thfire.com/Politics%20and%20History/bohemian_grove.htm

nista ne izmisljam!!.... Uglavnom sustina je da je i trenutni predsednik viseputa pristustvovao zrtvovanju tom demonu, a na direktno pitanje da li veruje u boga izbegao odgovor.... Mrzi me sada da trazim linkove. Takdje pogleda slike novinara Alex Jones-a iz texasa koji se uspeo infiltrirati u to tajno drustvo i naciniti vise nego impoznantne fotke obreda lincovanja i zrtvoavanja..

http://www.prisonplanet.com/articles/january2005/020104sacrificeobsession.htm

Pozdrav!

Comment by dmc (02/26/2007 15:22)

[Odgovori]

Američki predsednik Buš je kako kažu iskreno ubeđen da je njegova politika "hrišćanska". Međutim, svi mi vidimo o kakvom se tu "hrišćanstvu" radi.

Comment by mojovic (02/26/2007 22:00)

[Odgovori]

Znaci nista ne bih imao da se neko ponasa u skladu sa tradicionalnom hriscankom politikom.. dobro ja sam malo dekadentniji i slobodniji... ali mi je smesna cinjenica da cu da glasam za nekoga ko je samo REAKO da je pripadnik te i te vere.. a recimo neki ateista koji ima mnogo bolja uverenja principe i vodi bolju politiku nema sanse zato sto se formalno nisu izjasnili kao takvi.. evo za primer... sebe ne smatram ono totalnim ateistom.. s druge strane ne verujem ni u omniprisutno bice... (a verujem u boga kao nesto u cemu je sve povezano , savrseno i svetlo.((da ne opisujem nesto sto se opisati ne moze)>.. ali generalno u zivotu verovatno imam 70% razmisljanja iz bar 5-6 popularnih religija.. zasto je to tako. ja mislim da te principe covek ima u sebi i deo su nekog veceg nasledja... religije su samo pozajmile te principe i predstavljaju ih kao svoje.. dok ja mislim da ih covek vec nosi u sebi.. u svom BIOS-u da se izrazim kompjuterski!!.. poz!

Comment by dmc (02/27/2007 00:57)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me