Sreda, Jun 04, 2008

Dajem zavet...

Ne, nije u pitanju onaj pionirski, mada sam skontao do sada da je davanje zaveta corava rabota. Medjutim u pitanju je jedna vrlo originalna ideja kompanije mog omiljenog browsera - Mozille Firefox-a, kako da privuce sto vec broj download-a na dan kada bude izasla nova verzija 3.0. Tacan datum se jos ne zna, medjutim, mozilla je otvorila stranicu na kojoj se mozete zavetovati da cete tog datuma (kada izadje finalna verzija) skinuti novu verziju firefox-a i time pomoci Mozilla fondaciji da obori ginisov rekord u broju donwloada nekog programa u istom danu. Originalnu nema sta, bez obzira sto ne volim da dajem zavete, mislim da cu ovog puta uspeti da  ga ispunim (ako me ne bude mrzelo da pritisnem gumb :)

 

LINK: http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord

[Odgovori]

Ja jedino mogu da ukucam u telefonski podsjetnik:)

Majstor sam da napravim skraćenicu od obaveze koju imam i utipkam je u telefon. Tako da se dešava da podsjetnik pišti a ja ne znam što, ali ti nemoj nikome reći!:)

Comment by donna (06/04/2008 00:49)

[Odgovori]

Урадићу нешто слично, једног дана ћу довести фире фокс у Србију

Comment by krilaandjela (06/04/2008 00:57)

[Odgovori]

Čitao sam u novinama da se uskoro očekuje parada korisnika Internet Explorera. IE pride će se zvati :)).
Pored novog Firefoxa izlazi i novi album Alicea Coopera. Njega su svi zaboravili, a sad svi znaju za nekakvu Amy Winehouse, hahaha.

Comment by mladiluk (06/04/2008 13:55)

[Odgovori]

А ха ха ха ха!
Добра фора!
Ко зна колико ће банера имати на сајту тог дана, и дал'ће да пукну као кинески сајт за онлајн наручивање карата за олимпијаду?

Comment by Текстописац (06/04/2008 15:57)

[Odgovori]

Већ се пријавио.
Чисто да помогнем...

Comment by Шљива (06/06/2008 17:19)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me