Nedelja, Mart 04, 2007

Decaci od 12 i 13 godina seksualni prestupnici

Znaci ovakve gluposti mozes cuti i videti samo u americi. U Drzavi Oregon, dva decaka od 12 i 13 godina optuzena su za seksualno uznemiravanje i/ili zlostavljanje dve svoje drugarice iz odeljenja tako sto su ih par puta udarili po dupetu i uhvatili za  grudi. Bez obzira sto su devoke/devojcice rekle da se nisu osecale zlostavljano ili ugrozeno i da po njihovom misljenju decake ne treba kazniti, oni su privedeni pod krivicnom prijavom za ovaj tezak zlocin. Naravno ne treba izgubiti iz vida i privodjenje sa lisicama na rukama i nogama koji je standard u americi za bilo ? kakav zlocin.

 

Komentar: Ako je ovo demokratija koja treba da stigne do nas.. onda idem u albaniju da nadjem utociste, gde mislim da imam veca prava!>!>. Mislim ono kapiram da su ljudi glupi... ALi opet moras da se nacudis ovakvoj gluposti. Mislim da je sve moglo da se resi uz angazovanje skolskog psihologa i neke vrste ukora koja je sasvim dovoljna kazna za ovakav "ZLOCIN" ... Stvarno mi nije jasno kako ovako nesto modje da prodje u zemlji demokratije ... UZAS.. sta ima vise da komentarisem, ovo je bez komentara.. 

 Vise u clanku ovde

Decaci od 12 i 13 godina seksualni prestupnici [Odgovori]

Pisete da su ih seksualno uznemiravali "tako sto su ih par puta udarili po dupetu i uhvatili za grudi"
..par puta? Koliko je par puta? Ocigledno: toliko da je neko primjetio.
Zamislite samo, da se to ne sprijeci i da to "par" puta bude pojava?
Dakle..bolje sprijeciti....
malo je, priznajem, previse...koristiti sva silna sredstva prinude i lisiti ih slobode, ali...zamislite samo kako biste se "proveli" da vi svoju koleginicu sa posla ili komsinku par puta udarite po dupetu ili uhvatite za grudi?:)

Comment by Goca (03/04/2007 12:00)

Dečaci od 12 i 13 godina seksualni prestupnici [Odgovori]

Kao prvo,nisu to devojke već još uvek devojčice.Kao drugo,trebalo bi (dečaci) da shvate da model ponašanja koji nose iz svojih domova nije baš svuda dobrodošao.Ako ih nisu vaspitali roditelji, vaspitaće ih društvo.I na kraju, preventiva je čudo!

Comment by hana (03/04/2007 14:54)

Decaci od 12 i 13 godina seksualni prestupnici [Odgovori]

Hana a mozda ih je trebalo i kastrirati da im tako nesto ne padne na pamet u zivotu cisto zbog preventive?!?!?!?!?! Ako im to ne pomogne nece nista. cccc
P.S. Dmc, nije demokratija ono sto gledas na filmovima...

Comment by Flamer (03/04/2007 15:31)

[Odgovori]

Pardon, nisam rekao da je ovo ponasanje nekaznjivo... niti da ga podrzavam... Ne moze se porediti klinac u 13 godina sa vatanjem i recimo ja sa 28 godina ako bih uhvatio koleginicu sa posla.. U mojim godinama apsolutno ko to uradi treba da odgovara.. ali klinac sa 12 godina? Ihaj koliko smo se mi svi vatali po skoli pa robijali bi jos uvek ;)

Comment by dmc (03/04/2007 15:39)

Decaci od 12 i 13 godina seksualni prestupnici [Odgovori]

Ne znam sta je vama UZAS? To sto su ih "malo dirkali" ili to sto su ih onako kako je zakon propisao sankcionisali?

I naravno da se ne moze porediti klinac od 13 i vi sa 28 godina. Samo zato i nisam za upotrebu sredstava prinude u uzrastu adolescenta.:))
Lijepo nas narod kaze: navika je jedna muka, a odvika dvije...

Comment by Goca (03/04/2007 16:13)

Decaci od 12 i 13 godina seksualni prestupnici [Odgovori]

Ja isto smatram da je prvo ipak trebo da reaguje skolski psiholog, jer zasta je on tu!!!

Comment by Secret (03/05/2007 02:14)

Dodaj komentar

Dodaj komentar





Zapamti me