Ljudska glupost 4: pravda je zadovoljena

citat - "Rijad -- Jedna novinarka Saudijske Arabije osuđena je na 60 udaraca bičem zbog TV emisije u kojoj je jedan Saudijac opisivao svoj seksualni život.

Emisija, koju je uradila libanska LBC satelitska mreža, izazvao je veliki skandal u konzervativnoj Saudijskoj Arabiji, kada je prikazana prije nekoliko meseci, javlja BBC.

Saudijac Mazen Abdul Džavad, koji je u emisiji govorio o tome kako nalazio saudijske žene za seks, sada se nalazi u zatvoru. On je osuđen na pet godina zatvora i 1.000 udaraca bičem."

 

Samo nekoliko sati posle jucerasnje silikonske gluposti, ova glupost je po svemu nadmasila jucerasnju. Ne znam da li imam snage i da krenem da se upustam u analizu svega sto ne valja u ovoj vesti i presudi, samo da znate, da ovako zavrsavaju drustva u kojima ocigledno fali dovoljno hrabrih i razumnih da se izbore za svoja prava, pa je drustvo doguralo do apsolutne tiranije, da ne kazem pakla, cini mi se da je Milosevicev superstate bio demokratija prema ovome, dovoljno sam rekao.... Ako jos nekom nije jasno zasto je gej parada trebala da se odrzi, neka nauci lekcije iz drugih zemalja, sve je jasno.... 

PS. ovo nije konzervatizam, ovo je debilizam, i uopste kako nekog nije blam da se zove konzervativac? Pa samo ime ti kaze da si u KONZERVI, i to onoj od laznog morala i zidova tudjih misljenja...