Subota, Oktobar 17, 2009

Oruzje kao nagrada na kvizu

Svakim danom u pogledu gluposti sve vise napredujemo. Glupost dana nam dolazi iz blagorodne nam teroristima - Somalije. Ne zeleci da stajem na muku tamosnjem narodu, niti zelim da likujem ljudskoj nesreci, ali ipak, ne mogu a da se ne osvrnem na sledece - Naime, na kvizu, koji je organizovan od strane islamskih fundamentalistima u Somaliji, a koji se odrzavao za vreme ramazana glavna tematika je bila poznavanje kurana i Somalijske geografije a pobednicka ekipa kuci je odnela pusku, dve granate, jednu minu i kancelarijskog pribora (?) u vrednosti od 1000$. Kako navode organizatori kviza, glavni razlog zbog cega su na kvizu deljene puske kao nagrade je bio taj da podstakne mlade da se prikljuce u svetoj borbi protiv neprijatelja alaha u Somaliji.

Izvor: bbc

komentar: WHAT THE FUCK!!!!! taman sam se smirio i izduvao sa domacom politickom BDSM scenom, vidim monoteisticki fundamentalisti definitivno prednjace u iskazivanju ljudske gluposti, to je svojstveno za sve vrste fundamentalizma, (mislim, kad god imas misljenje od koga ne odusstajes, ZNAJ da je to dobar znak da nesto ne valja sa tobom) a izgleda da su najgori oni koji u ime svetih bogova ubijaju pripadnike onih koji misle ili veruju drugacije, bravo, sta jos reci, sem - only on planet earth. (a jel mogu ja da idem da budem recimo - hmm lav? Biti covek je postalo isuvise uvredljivo za moja shvatanja)!...

 

[Odgovori]

Ja ne znam zasto tebe to sve cudi mod?
Pa ljudi su se ubijali zbog "svog" Boga od kako je sveta i veka! Nije to danasnji izum!
I kada prva bozija zapovest nedvosmisleno kaze: "Ne ubi!", popovi su se dosetili, pa su rekli da vojnici ne ubijaju ljude, vec samo "zlo u njima".

I ne zaboravi da se prvim ubistvom covek odvojio od zivotinje i postao - covek. (Odiseja 2001)

Od toga prvog ubistva pa do nuklearne bombe je samo jedan mali korak.

Comment by rene (10/18/2009 00:35)

[Odgovori]

Vidi ti njega, ni manje ni više- nego kralj životinja!XDDDD
Hehehehe, zezam se:)
P.s.Bolje sam se osećao dok nisam ovo pročitao- mir leži u neobaveštenosti! Blago onom zaboravljenom našem političaru:P Eh, ko izmisli ovaj net ;)

Comment by misha (10/18/2009 03:51)

Ma 1 Bomber Jacket Slim Fit [Odgovori]

I have read your excellent post. This is a great job. I have enjoyed reading your post first time. I want to say thanks for this post. Thank you...

Comment by Ma 1 Bomber Jacket Slim Fit (05/24/2022 13:25)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me