Sreda, Maj 09, 2007

Izraelac u Iranu dobio poklon :)

Izraelski naucnik Berry Medvedov, koji je bio putnik jedne turske avio kompanije na letu od Istanbula do Indije, silom prilika se zbog kvara na avionu nasao u Iranu! Posto je kao i svaki izrazelac bio u Izraelskoj vojsci, bio je sasvim sigurno mnogo uplasen sa ishodom situacije kada su im rekli da moraju da napuste avion i da udju na teheranski aerodrom. Posto su mu Iranski agenti odmah utvrdili identitet, uplaseni izraelac je mislio da je sa njim gotovo. Medjutim stvar je ispala najbolje sto moze, izraelac je cak dobio pravo da zakaci svoj laptop i da se javi svom sefu, a u Izrael se vraca sa poklonom od strazara aerodroma, muzickom kutijicom i pozivom da dodje opet. Izraelac je bio naravno odusevljen ovakvim tretmanom i pozvao cuvare takodje u Izrael. Naravno sutradan je ovo bila jedna od najvecih vesti u Izraelu.  Vise u clanku ovde.

komentar: Vrlo lep primer krsenja versko politickih barijera. Mislim sa jedne strane mi je smesno sto je ovo vest!!!!! Medjutim ovo je samo jos jedan dokaz da bi narod bez politicara i centara moci vrlo brzo nasao zajednici jezik....  

 

[Odgovori]

100po100.. Politichari samo bacaju h8, a narod prihvata igru. Da ih nema, ne bi bilo dobro, ali kad ih ima, a josh su pritom glupi, ni to nije dobro.

Comment by player (05/10/2007 00:30)

[Odgovori]

Upravo, narod je taj kome dobro ide komunikacija (interna/externa), dok politicari... Tu su da nam kroje sudbinu, stvaraju bespotrebnu mrznju, pricaju bajke (da ne kazem lazu;)... Ma, bezveze... Nas, obicne smrtnike niko nista ne pita, al' tako je to u zivotu... Uvek se nadje neki autoritet koji namece neku svoju, bolesnu filosofiju... A sto je najgore, mi je nekada prihvatamo... E, to je problem... :)

Comment by Cokoladica (05/14/2007 18:34)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me